Da bi zagotovili odlično uporabniško izkušnjo spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo naše spletne strani se strinjate s pogoji uporabe piškotkov.

5600 oglasov za zaposlitev z 3 virov

O nas

Zaposlitev.net je eden najbolj priljubljenih in najhitreje rastočih zaposlitvenih portalov v Sloveniji, ki dnevno omogoča dostop do tisočih zaposlitvenih oglasov, ki so zbrani iz najbolj priljubljenih zaposlitvenih in kariernih portalov.

 

Večina obiskovalcev Zaposlitev.net išče prosta delovna mesta na delovnih mestih nižjih in srednjih strokovnjakov, pomočnikov, serviserja, kvalificiranih in nižje kvalificiranih delavcev v Ljubljani in drugih večjih slovenskih mestih in regijah ter zaposlitev v tujini. Zaposlitev.net ponuja največ prostih delovnih mest v vašem kraju in regiji.

 

Priložnosti Zaposlitev.net za iskalce zaposlitve:

  • Prijava na prosta delovna mesta;
  • Naročanje na ustrezne ponudbe za delo na vaš e-mail;
  • Shranjevanje zaposlitvenih oglasov in prijava dokumentov na vaš profil.

 

Zaposlitev.net je tudi eden najučinkovitejših spletnih kadrovskih kanalov v Sloveniji, katerega občinstvo strmo narašča in ima več kot 130.000 edinstvenih obiskovalcev na mesec. Posebej primeren je za podjetja, ki želijo z minimalnimi stroški iskati zaposlene za nižja in srednja prosta delovna mesta v Sloveniji ali zaposlitev v tujini.

 

Priložnosti Zaposlitev.net za delodajalce:

  • Objava Zaposlitvenih oglasov
  • Uporaba dodatnih rešitev za povečanje prijav in prepoznavnosti blagovne znamke delodajalca;
  • Pridobivanje tehnične podpore, svetovanje na trgu dela in sestavljanje zaposlitvenih oglasov.

 

 Zaposlitev.net deluje od leta 2000 in ga upravlja Alma Career d.o.o. - vodilni ponudnik spletnih storitev zaposlovanja v Sloveniji.