V svojih koledarjih, planerjih, opomnikih...si označite 8. in 9. maj še danes, kajti to sta datuma, ko se bo regionalna HR skupnost ponovno zbrala v čarobnem Rovinju, na 12. konferenci HR Days!

Svoj prihod v Istro so potrdili nekateri izmed najuglednejših svetovnih predavateljev, navdihujočih govorcev in kadrovskih strokovnjakov, ki bodo obogatili vaše znanje in vas spodbudili k novim pogledom na kadrovsko področje.

Preprečite slabim šefom, da uničijo kariero zaposlenih

Prestižno avtorico, psihologinjo in pisateljico dr. Maggi Evans, ste že imeli priložnost spoznati, danes pa vam predstavljamo v marsičem poseben dvojec.

 

Kljub neštetokrat ponovljeni (nekateri bi rekli tudi dokazani) trditvi, da se za razliko od čokoladnega piškota in vaniljevega sladoleda delo in zasebno življenje ne smeta mešati, sta se odločila kljubovati in dokazati nasprotno.

 

Debra in Ken Corey sta prva zakonca, ki bosta v tandemu osvojila oder v Rovinju!

 

Debra je izkušena in večkrat nagrajena kadrovska svetovalka, vrhunska govornica in avtorica šestih knjig, od katerih je bila ena razglašena za eno izmed 101 najboljših svetovnih vplivnežev na področju zavzetosti zaposlenih.

 

Ken je izkušen inženir in pionir pri spodbujanju inovativnih rešitev pri upravljanju zaposlenih, z bogato kariero, ki traja več kot tri desetletja, v kateri je vodil razvoj visoko produktivnih ekip ter vodil zapletene projekte in napredne inženirske prakse v podjetjih, od zagonskih podjetij (start up) do velikih podjetij.

 

Kaj dobimo, če pod žaromete postavimo omenjeno poslovno-zasebno kombinacijo?

No, poleg cele vrste internih šal in domislic, ki jih lahko proizvede le dolgotrajno partnerstvo, je tu še njuno skupno predavanje na temo, ki je večini od nas znana: »Kako preprečiti svojim slabim šefom, da uničijo življenja ".

 

Debra in Ken se nam bosta pridružila pri desetih vrstah strašnih šefov, razkrila model gradnikov za ustvarjanje odličnih vodij in delila resnične zgodbe o slabih šefih ter nasvete o tem, kaj storiti, da ne postaneš eden izmed njih.

 

Najhitrejši imajo pri nas poseben status! Zato zasedite svoje mesto na konferenci HR Days po posebni Early bird ceni!

 

Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svoje prakse upravljanja človeških virov. Pridružite se nam 8. in 9. maja v Rovinju, na 12. HR Days konferenci. Bodite z največjimi!