Ponujamo 158 oglasov!
Sektor dela: 

Regija: 

Izobrazba: 

Dela v EU lahko iščete le po ključnih besedah. zbriši in zapri kriterije iskanja išči
Tip oglasaSektor dela

Regija


IzobrazbaPrvi slovenski zaposlitveni portal!

Zaposlitev.net je bil prvi zaposlitveni portal v Sloveniji in s tem pionir na področju zaposlovanja prek interneta. Kljub 5 letom delovanja je še vedno med najbolj priljubljenimi zaposlitvenimi portali v Sloveniji in je v svojem času do zaposlitve pomagal neštetim uporabnikom.

Zaposlitev.net na Google +
about meKaj omogoča?

Portal Zaposlitev.net je bil, je in bo prvo spletno mesto za vse, ki jih zanima aktualna ponudba dela in želijo na učinkovit način svoje sposobnosti, znanja ter izkušnje ponuditi delodajalcem. Študentom in iskalcem prve zaposlitve zaposlitev.net omogoča dostop do podjetij vseh velikosti, branž in dejavnosti. Hkrati s tem z različnimi orodji, storitvami in nasveti pomaga pri doseganju življenjskih ciljev in uresničevanju karierne poti.Most med talenti in podjetji

Podjetja v zaposlitvenem sistemu Zaposlitev.net najdejo hiter in ugoden način iskanja kvalificiranih sodelavcev brez napornih zaposlovalnih postopkov. Zaposlitev.net povezuje, združuje, spaja, posododablja, razvija in pospešuje trg dela. Če iščete dva specialista, 50 strokovnjakov ali pomočnika za 1 uro, vam bomo priskrbeli prave kanale in orodja, ki jih potrebujete, da najdete in zaposlite talentirane sodelavce.