Ponujamo 161 oglasov!
Sektor dela: 

Regija: 

Izobrazba: 

Dela v EU lahko iščete le po ključnih besedah. zbriši in zapri kriterije iskanja išči
Tip oglasaSektor dela

Regija


IzobrazbaZa vsa vprašanja, ki jih imate glede uporabe portala, nas kontaktirajte na:

E-naslov: podpora@zaposlitev.net


Na voljo smo vam vsak delovnik od 8. do 16. ure.

Kako se prijavim na razpisano delovno mesto prek portala Zaposlitev.net?

Na zaposlitveni oglas se prijavite na način, ki je naveden v oglasu. Če je to elektronski naslov se lahko prijavite preko njega s svojim življenjepisom, ki ste ga skreirali ob prijavi v sistem Zaposlitev.net. Če je kot naslov prijave naveden poštni naslov se prijavite na oglas pisno. V kolikor se boste na razpise prijavljali z elektronskim življenjepisom preko sistema Zaposlitev.net vam predlagamo, da posodobite podatke, v kolikor tega še niste storili.
Pozabil sem svoje geslo za dostop do elektronskega življenjepisa. Kako pridem do njega?

Za kreiranje novega gesla sledite povezavi Ste pozabili geslo? Tu vpišete svoj elektronski naslov, na katerega boste prejeli sporočilo z navodili, kako spremeniti geslo.

Ste pozabili geslo?

Kje se lahko odjavim iz prejemanja sporočil o prostih delovnih mestih?

V kolikor ne želite več prejemati obvestil, si prosimo to nastavite na osebnih straneh v rubriki obveščanje, kjer označite možnost: ne želim uporabljati storitev e-naslov.
Kako se prijavim kot iskalec zaposlitve na Zaposlitev.net?

Prijavite se preko naslednje povezave: http://www.zaposlitev.net/?m=iskalci&a=zivljenjepis kjer vpišete svoje osebne podatke, izobrazbo, izkušnje, svoje sposobnosti, ipd.

Svetujemo vam, da si pri izpolnjevanju vprašalnika vzamete 10 minut časa in ga temeljito izpolnite. Na podlagi vaših informacij bo nastal vaš elektronski življenjepis, ki se bo shranil v naši bazi. Omogočal vam bo neposredno prijavo na razpisana delovna mesta, ki jih boste zasledili na portalu Zaposlitev.net.

Po opravljenem postopku boste dobili dostop do svojega življenjepisa, do katerega boste dostopali s svojim elektronskim naslovom in geslom ter ga boste lahko po potrebi tudi spremenili.

zavod za zaposlovanjeDelo Jobs