Ponujamo 203 oglasov!
Sektor dela: 

Regija: 

Izobrazba: 

Dela v EU lahko iščete le po ključnih besedah. zbriši in zapri kriterije iskanja išči
Tip oglasaSektor dela

Regija


Izobrazba 
LinkedIn GenSpot
 
ADMINISTRATOR - M/Ž (m/ž)
Opis del in nalog NAČRTUJE IN OPRAVLJA SPLOŠNA ADMINISTRATIVNA IN TAJNIŠKA DELA. PIŠE IN UREJA POSLOVNO DOKUMENTACIJO (PIŠE, PREPISUJE ALI UREJA DOPISE, POROČILA, NAREKE,…). POMAGA PRI PRIPRAVI DOBAVNIC, PREDRAČUNOV ALI OSTALE POSLOVNE DOKUMENTACIJE. SKRBI ZA IZVAJANJE POGODB/ANEKSOV. SKRBI ZA ROKOVNO IZVEDBO IN IZDELAVO POTREBNE DOKUMENTACIJE. SKRBI ZA SPROTNO IN NATANČNO ARHIVIRANJE DOKUMENTACIJE. ZAGOTOVI IZVAJANJE IN PRAVILNOST ZAHTEVANIH EVIDENC IN ZAPISKOV. PRAVILNO IN SPROTNO VNAŠA PODATKE V RAČUNOVODSKI PROGRAM IN DOKUMENTARNI SISTEM (PREJETI RAČUNI IN OSTALE RAČUNOVODSKE LISTINE IN DOKUMENTI). PIŠE DELOVNE NALOGE, PREVERJA SKLADNOST PREJETIH RAČUNOV Z DOBAVNICAMI. UREJA MATERIALNO – KNJIGOVODSKI DEL POSLOVANJA TER FINANČNO PREVZEMA MATERIAL. VODI IN UREJA EVIDENCE OPRAVLJENIH DELOVNIH UR IN ODSOTNOSTI ZAPOSLENIH TER JIH POSREDUJE NADREJENEMU. UREJA POTNE NALOGE, VNAŠA STROŠKE V DELOVNE NALOGE IN OBRAČUNAVA POTNE STROŠKE. PO NAVODILIH NADREJENEGA PRIPRAVI RAZNA POROČILA ZA INTERNO ALI EKSTERNO UPORABO. RAZPOREJA IN IZPOLNJUJE STATISTIČNE VPRAŠALNIKE ZA SURS. OPRAVLJA DRUGA DELA PO NALOGU NADREJENEGA.

Pričakujemo:
  • Izobrazba višješolska (prejšnja), višja strokovna, Ekonomija
  • Alternativna izobrazba visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd., Računovodstvo, knjigovodstvo in davkarstvo
  • Drugi pogoji Iščemo osebo, ki je zmožna presoje, zmožna dela v timu, urejena, čustveno stabilna, tolerantna, komunikativna, inovativna, inventivna, samoiniciativna, natančna, dosledna, vestna in pripadna delodajalcu. Zaželeno znanje z računovodskega področja. Pošljite nam svojo predstavitev v kolikor ste začutili, da bi lahko s svojimi potenciali prispevali k naši skupni rasti.
  • Delovne izkušnje 2 leti


Ponujamo:
  • Trajanje zaposlitve Nedoločen čas
  • Delovni čas polni delovni čas

Podjetje: OBZORJE SGP storitve, gradnje in proizvodnja d.o.o.
Naslov:
Lenartova pot 10 , 8250 Brežice
Kontaktna oseba: DARIJAN ŠTRUCL


Tel: -
 
Naj podjetja

Podjetja še nisi ocenil/-a!
OBZORJE SGP storitve, gradnje in proizvodnja d.o.o.
Povprečna ocena: 0 (na podlagi 0 ocen)
 

 
Sorodni oglasi