Ponujamo 189 oglasov!
Sektor dela: 

Regija: 

Izobrazba: 

Dela v EU lahko iščete le po ključnih besedah. zbriši in zapri kriterije iskanja išči
Tip oglasaSektor dela

Regija


Izobrazba 
LinkedIn GenSpot
 
VODJA PRODAJE/DIREKTOR - M/Ž (m/ž)
Opis del in nalog 1. RAZVOJ IN IZGRADNJA MREŽE IZVAJALCEV, KI PONUJAJO STORITVE OSKRBE NA DOMU, TJ.: PREDSTAVITVE PLATFORME POTENCIALNIM IZVAJALCEM OSKRBE NA DOMU, VKLJUČEVANJE NOVIH IZVAJALCEV OSKRBE NA DOMU V SPLETNO PLATFORMO JUNAKI NA DOMU (PRIDOBIVANJE DOKAZIL O PRIMERNI IZOBRAZBI IN DODATNIH KVALIFIKACIJAH, KI JIH POSAMEZNI IZVAJALCI POTREBUJEJO ZA KOMPETENTNO IZVAJANJE STORITEV OSKRBE NA DOMU), PODPISOVANJE RAZLIČNIH OBLIK POGODB O SODELOVANJU Z IZVAJALCI, REDNO SPREMLJANJE KVALITETE NJIHOVEGA DELA IZVAJALCEV OSKRBE NA DOMU (PREGLED OCEN IN MNENJ STRANK, ŠTEVILO OBISKOV, REKLAMACIJ IPD.) IN DRUGE REDNE POPRODAJNE AKTIVNOSTI. 2. NAČRTOVANJE PRODAJNIH REZULTATOV IN DOSEGANJE CILJNE LETNE REALIZACIJE PRODAJE, 3. NAČRTOVANJE AKCIJ POSPEŠEVANJA PRODAJE IN PRIPRAVE PREDLOGOV ZA OGLAŠEVANJE PREKO RAZLIČNIH DIGITALNIH KANALOV IN TISKANIH MEDIJEV. 4. PRODAJNE PREDSTAVITVE PLATFORME JUNAKI NA DOMU RELEVANTNI CILJNIM SKUPINAM, PREDSTAVITVE NA STROKOVNIH SREČANJIH, SEJMIH IN DRUGIH DOGODKIH, KI SO POVEZANI Z OSKRBO NA DOMU V SLOVENIJI. 5. SODELOVANJE IN REDNO SPREMLJANJE DELOVANJA INFO TOČKE ZA OSKRBO NA DOMU, SPREMLJANJE NAROČIL STRANK IN SPREMLJANJE KOORDINACIJE IZVAJALCEV OSKRBE NA DOMU. 6. ANALIZIRANJE IN POROČANJE O TRENDIH IN ZAKONODAJI NA PODROČJU OSKRBE NA DOMU V SLOVENIJI IN TUJIH TRGIH. 7. SOUSTVARJANJE IN IMPLEMENTACIJA STRATEGIJE PODJETJA V SODELOVANJU S PRODUKTNIM VODJO IN VODSTVOM PODJETJA.

Pričakujemo:
  • Izobrazba visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Ekonomija
  • Alternativna izobrazba visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd., Družbene vede (podrobneje neopredeljeno)
  • Vozniški izpit B
  • Znanje jezikov angleški jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
  • Računalniška znanja urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno
  • Drugi pogoji Pričakujemo: Zaključena univerzitetna ali visokošolska (prva bolonjska stopnja) izobrazba družboslovne smeri, pri čemer imajo kandidati smeri ekonomije ali poslovnih ved prednost, najmanj 5-letne delovne izkušnje na področju prodaje ali marketinga, odlične komunikacijske sposobnosti z visokim nivojem pisnega izražanja, osredotočenost na kupca, timska usmerjenost. odlično poznavanje računalniških orodij: MS Office napredno, odlično znanje angleškega jezika. Lasten prevoz in vozniško dovoljenje B kategorije.
  • Delovne izkušnje 5 let


Ponujamo:
  • Trajanje zaposlitve Nedoločen čas
  • Delovni čas polni delovni čas

Podjetje: MN, Moj načrt, družba za zagotavljanje osebnih storitev, d.o.o.
Naslov:
Gmajna 7 , 1357 Notranje Gorice
Kontaktna oseba: TINA REMIC


Tel: -
 
Naj podjetja

Podjetja še nisi ocenil/-a!
MN, Moj načrt, družba za zagotavljanje osebnih storitev, d.o.o.
Povprečna ocena: 0 (na podlagi 0 ocen)
 

 
Sorodni oglasi