Prijava za delodajalce

Zapomni si me


O Zaposlitev.net

Tradicija
Ideja iskanja kadrov preko interneta je v letu 2000 zaživela v praksi. Zaposlitev.net je postal prvi zaposlitveni portal v Sloveniji.

Priljubljenost...
Tudi danes, po devetih letih uspešnega delovanja, je naš portal eden vodilnih in najbolj priljubljenih zaposlitvenih portalov v Sloveniji.

Velik doseg...
V tem času smo do zaposlitve pomagali velikemu številu iskalcev . V naši bazi je shranjenih več kot 96.000 življenjepisov potencialnih kandidatov, ki razmišljajo o novih zaposlitvenih izzivih.

Strokovnost...
Skrbimo za razvoj ter hitro in nemoteno delovanje portala. Sledimo novostim na področju kadrovanja in upravljanja s človeškimi viri. Iskalcem zaposlitve želimo posredovati hitre in kvalitetne informacije o novih zaposlitvenih možnostih, kadrovikom v podjetjih pa ponuditi enostavne rešitve pri iskanju primernih kandidatov, ki jim bodo prihranile čas in denar.

Zaupanje...
Pri iskanju primernih kandidatov nam je zaupalo že preko 4000 slovenskih in tujih podjetij. Postali smo pomemben komunikacijski člen med iskalci zaposlitve in uspešnimi podjetji, ki želijo zaposliti nove, sveže kadre.

Vizija...
Naš pogled v prihodnost je usmerjen v ohranjanje in razvijanje vrhunskih storitev za delodajalce in iskalce zaposlitve s ciljem postati vodilni zaposlitveni portal v regiji.

E-pošta: info@zaposlitev.net
 


Za ogled potrebujete Flash predvajalnik

Ne vem
Da
Ne