Večina izmed nas rada sanjari. Pa naj bo to o potovanju v daljne in neznane kraje, da bi zadeli Jackpot ali osvojili srce ljubljene osebe, o zmagovitem golu v zadnjih trenutkih pomembne tekme, deljenju odra z glasbenim idolom ... ali pa, na drugi strani, o iskanju popolne službe.

Da na delo ne bomo šli namrščeni, z bolečino v trebuhu, ampak nas bo misel na novo zaposlitev razvedrila in nas napolnila s pozitivno energijo. Kar bomo dojemali kot priložnost za učenje in rast, ne pa »nujno zlo«. In kjer se bomo počutili cenjene. Se sliši prelepo, da bi bilo res? Pa ni nujno, da je tako!

Morda vas prav takšno delo čaka skrito za vogalom, na Regionalnem zaposlitvenem sejmu!

Bogata in pestra ponudba delovnih mest

Največje spletno srečanje delodajalcev iz Slovenije je ob polnoči odprlo svoja virtualna vrata, obiščete pa ga lahko do 31. oktobra. Kadarkoli podnevi ali ponoči, torej od 00:00 do 24:00!

Na letošnjem sejmu sodeluje več kot 150 delodajalcev, ki se predstavljajo z več kot tisoč zaposlitvenimi oglasi. Ne glede na vaše predhodne delovne izkušnje ali področje zanimanja, verjamemo, da boste v bogati ponudbi raznovrstnih prostih delovnih mest našli tisto »po vaši meri«.

Poleg podjetij iz Slovenije si svoje ekipe na sejmu želijo okrepiti tudi delodajalci iz držav regije - Srbije, Bosne in Hercegovine, Severne Makedonije in Hrvaške, delodajalci pa so razdeljeni v 4 ključne kategorije:

  1. Trgovina
  2. Tehnologije
  3. Finance
  4. Storitve

Potopite se v svet možnosti

Z izbiro ene od teh kategorij se vam bo odprl širok svet različnih ponudb.

Na stojnicah delodajalcev boste našli vse informacije o delovnih pogojih, ugodnostih in izkušnjah zaposlenih. Ogledali si boste lahko tudi foto galerije in videoposnetke bodočega delovnega okolja, da boste dobili jasnejšo sliko o tem, kaj vas čaka.

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, lahko prek klepeta neposredno komunicirate z delodajalci in izveste vse, kar vas zanima.

Po izmenjavi sporočil se lahko dogovorite za video razgovor, da bolje spoznate potencialnega delodajalca. To je odlična priložnost, da pokažete svoje izkušnje in sposobnosti, hkrati pa izveste vse, kar vas o podjetju zanima.

Prijava na zaposlitveni oglas je hitra in izjemno preprosta, sejem pa vam ponuja tudi možnost večkratne prijave na oglase, ki so pritegnili vašo pozornost.

Svetujemo vam, da pred prijavo na določen delovno mesto, ki vas zanima, osvežite svoj življenjepis in napišete motivacijsko pismo, ki bo navdušilo potencialnega delodajalca.

In to je to!

Kliknite za spremembo na bolje! Obiščite Regionalni zaposlitveni sejem iz domačega naslonjača in poiščite delo, ki vas bo izpopolnilo!