Nikoli ni prepozno za pravo stvar!

Bi radi poskusili nekaj, kar vas je vedno zanimalo, pa nikoli ni bil »pravi trenutek«? Ali naredili poslovno potezo, ki bo okrepila vašo obstoječo ekipo in izboljšala celotno poslovanje?

Še imate nekaj časa za to »pravo stvar«!

Od 24. do 31. oktobra se bo izvajalo največje online srečanje delodajalcev, ki so v iskanju ustreznih kadrov, pripravljenih na karierni preboj – Regionalni zaposlitveni sejem.

Prijavite se s klikom na to povezavo in se udeležite Regionalnega zaposlitvenega sejma, ki bo potekal med 24. in 31. oktobrom, ter pritegnite iskalce zaposlitve, kot so to storili že w&K, Jysk, Alfastreet, Henkel in Alma career!

Regionalni zaposlitveni sejem ponuja priložnost, da z minimalno angažiranostjo izstopite iz konkurence, se kot zaželen delodajalec predstavite velikemu številu ljudi in poiščete kandidate, ki se bodo izkazali kot popolna dopolnitev vaše ekipe.

Udeležba na sejmu poleg zadovoljevanja trenutnih zaposlitvenih potreb ustvarja bazo kandidatov za prihodnje potrebe, regionalna narava sejma pa že od prvega dne »podira zidove in prebija meje« ter vas povezuje s kandidati iz celotne regije.

 Preverite, katere so Prednosti zaposlovanja tujcev!

Prednosti sejma

  • 24 urna aktivnost in dosegljivost preko vseh mobilnih/namiznih naprav
  • Neposredna komunikacija z zainteresiranimi kandidati v času, ki ustreza vam
  • Močna medijska kampanja in promocija na družbenih omrežjih

Po mnenju udeležencev pa:

” Virtualni sejmi so zagotovo prihodnost, saj se večino stvari seli na splet oz. v digitalno obliko. Tovrstni sejmi so bolj sprejemljivi za mlajše, saj jim je digitalni način delovanja bližje. Regionalni zaposlitveni sejem je bil, glede na razmere, presežek, tako v izvedbi, pripravljenosti izvajalcev po pomoči, kot tudi obisku na stojnici!”

Mateja Matzele Golob, Upravjanje s kadri in splošne zadeve, Telekom Slovenije d.d.

Prijavite se na največji online Regionalni zaposlitveni sejem in storite "pravo stvar" kot ugleden delodajalec!