Vodilna platforma za merjenje zadovoljstva zaposlenih

Pulser je platforma, s pomočjo katere izmerite raven zadovoljstva zaposlenih v vašem podjetju.

Delovna mesta so se v zadnjem času zelo spremenila, a merila tega, kaj naredi dobro delovno mesto, ni. Tako se je pred 16. leti Raziskava zadovoljstva zaposlenih (sedaj PULSER) začela kot projekt, ki naj bi delodajalce ozaveščal o pomembnosti poslušanja mnenj, stališč in potreb zaposlenih. Koristila je obojnim.

Tekom let se je orodje spreminjalo v skladu s spremembami poslovanja v podjetjih, razvojem odnosa med podjetji in zaposlenimi, stanjem na trgu dela in trendi,  ki jih sproža skupnost HR v Sloveniji in svetu.

Kaj posebnega ponuja ta raziskava?

Raziskava zadovoljstva zaposlenih omogoča primerjavo rezultatov sodelujočih podjetij. To je zanimivo za podjetja, saj lahko vidijo svoj položaj v primerjavi z najboljšimi podjetji, podjetji v svojem razredu in podjetji v svoji panogi.

Zadovoljstvo zaposlenih pa žal še vedno ni na prvem mestu seznama prednostnih nalog mnogih delodajalcev, zato si tista podjetja, ki temu področju posvečajo več pozornosti, prizadevajo za prednost in povečujejo svojo verjetnost za uspeh.

Ustvarite idealno delovno okolje s Pulser priporočili

Pridobite strukturirane informacije od zaposlenih, ki pomagajo najti odgovore na ključna vprašanja, prispevajo k izboljšanju upravljanja s človeškimi viri, povečanju angažiranosti in skupnemu zadovoljstvu zaposlenih.

Za izvedbo raziskave med svojimi zaposlenimi enostavno samo nastavite želene parametre in dodatna vprašanja z uporabo standardnega nabora 74 trditevVprašalnik je enostaven za reševanje, dostopen na spletu ali na papirju, pri čemer je zagotovljena anonimnost anketirancev. Samodejno generirajte neomejeno število poročil z različnimi filtri in izkoristite maksimum iz Pulser poročil.

Enostavno do poročil zaposlenih v samo treh korakih

  1. Spletna prijava raziskave
  2. Izpolnitev vprašalnika
  3. Prenos poročila

Osnovna in primerjalna poročila so na voljo v 24 urah po končani raziskavi za spletne raziskave, za tiskane ankete pa po prejemu in vnosu izpolnjenih anket. Poročilo o primerjavi rezultatov je na voljo po razglasitvi nagrajencev Najboljši delodajalec.

Registrirajte se še danes in začnite raziskavo zadovoljstva med vašimi zaposlenimi na spletni platformi Pulser!

Raziskava zadovoljstva zaposlenih vas usmerja k odlični izkušnji zaposlenosti!