Medtem ko morda že pričakujete Prešernov dan, ki velja za slovenski kulturni praznik in s tem dela prost dan, ali pa že razmišljate o pustnem kostumu zase ali svoje najbližje, si preberite, kakšne pustne dobrote vam pripravljamo na področju kadrovanja.

Redno vam namreč razkrivamo predavatelje, ki nas bodo navduševali na prihajajoči, 12. konferenci HR Days, ki bo 8. in 9. maja v Rovinju! 

Prebudite speče zaposlene, zgradite močne ekipe in odkrijte slabe šefe

Prestižna avtorica, psihologinja in komunikologinja dr. Maggi Evans, bo z nami delila ključne strategije za prepoznavanje talentov v ekipi in spodbujanje 'prebujanja' mirujočih zaposlenih. 

Njeno interaktivno predavanje »Transforming Underachievers & Getting Everyone on Pitch« razkriva, kako bolje spoznati ekipo, ustvariti angažirano poslovno kulturo in zagotoviti konstruktivne povratne informacije zaposlenim.

Dr. Evans združuje strateško razmišljanje s praktičnimi rešitvami, da preseže komunikacijski "šum" in se osredotoči na ključna vprašanja, ki vplivajo na posel.

Profesor Armin Trost, strokovnjak za upravljanje človeških virov, bo osvetlil ključne vidike dolgoročnega zadrževanja talentov.

Skozi interaktivno predavanje »The Art of Retention – How managers mindfully can build strong ties to their employees«, bo Trost raziskoval vlogo medčloveških odnosov, ravnotežje med samo-kontrolirano angažiranostjo delavcev in skrbjo za njihove potrebe ter razloge, za odhod talentov kljub ponujenim ugodnostim.

Občinstvu bo omogočil vpogled v nianse umetnosti ohranjanja talentov in gradnje trajnostnih mostov z zaposlenimi v dinamičnem svetu HR.

Debra Corey in Ken Corey, prva zakonca na odru v Rovinju, prinašata svoje bogate izkušnje na področju človeških virov in inovativnega upravljanja zaposlenih. 

Njuno skupno predavanje »Kako preprečiti, da bi vaši slabi šefi uničevali življenja« (angl. »How to stop your bad bosses from ruining lives«) raziskuje 10 vrst slabih šefov, ponuja modele za oblikovanje odličnih vodij ter vključuje resnične zgodbe in nasvete, kako se izogniti negativnim vedenjskim vzorcem.

Učite se od drugih in delite svoje znanje in izkušnje

Že od malih nog nas učijo, da se 'znanje množi, ko se deli', in HR Days so to pomembno lekcijo postavili za enega od stebrov, na katerih konferenca že desetletje stoji pokonci.

Potrditev tega najdemo v najboljših regionalnih kadrovskih praksah!

Vabimo vas, da prijavite kadrovsko prakso, ki je omogočila trajno spremembo kulture podjetja, povečala zavzetost zaposlenih in/ali pomembno vplivala na poslovni uspeh.

Za uspešno prijavo upoštevajte, da mora biti uporabljena praksa izvedena najkasneje do 31. decembra 2024, prijavi pa se lahko tudi pripravništvo, ki se izvaja ali se je izvajala zadnji dve leti.

Vse prispele prijave bodo razdeljene v dve kategoriji: mala/srednja podjetja (do 250 zaposlenih) in velika podjetja (od 250 in več zaposlenih).

Pet najbolje ocenjenih praks iz vsake kategorije (skupaj 10) s strani strokovne žirije se bo imelo priložnost predstaviti pred občinstvom konference HR Days.

Seveda smo poleg strokovnega dela zagotovili dovolj časa za sprostitev in mreženje.

Izkoristite priložnost za mreženje ob lahkotnem vzdušju in zabavi, ki bo obogatila vašo izkušnjo na konferenci.

Zagotovite si svoje mesto na konferenci HR Days po posebni Early bird ceni! Se vidimo v Rovinju 8. in 9. maja!