Kljub temu, da konferenca uradno odpira svoja vrata 8. maja, smo za prijetnejši začetek letošnje zgodbe pripravili več aktivnosti za tako imenovani dan nič, 7. maj v zgodnjih večernih urah.

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici, namenjeni izdelavi optimalnih akcijskih načrtov, ter na prijetni Wine Tasting & HR Speed ​​​​Dating. Vsi udeleženci konference HR Days bodo prijavnice za omenjene aktivnosti prejeli v tednu pred samo konferenco, zato priporočamo hiter in pravočasen odziv, saj je število mest omejeno.

Od upravljanja slabo uspešnih do uporabe umetne inteligence

Prvi dan konference, 8. maj, se bo začel s kratkim pozdravnim nagovorom ob 10. uri, pred tem pa bo ob 9. uri sledil prevzem akreditacij (za tiste, ki akreditacije niste prevzeli prejšnji večer) in kava dobrodošlice, ki vam že predstavlja priložnost za pogovor s sodelavci iz kadrovskega sveta.

Po uvodnih pozdravih organizatorjev bo sledilo predavanje uglednega svetovnega strokovnjaka za odpornost Ronana Harringtona, ki vas bo obogatil s svojo osebno zgodbo in izkušnjami dela za Oxfordsko univerzo, britansko vlado, Sky in druge prestižne organizacije. Ob tem poudarjamo, da boste imeli možnost neposredne komunikacije tako z Ronanom, kot tudi z vsemi ostalimi predavatelji, s postavljanjem vprašanj ali komentiranjem preko aplikacije Slido.

Po Ronanovem predavanju bodo sledila predavanja o timskem vodenju in motivaciji slabo uspešnihmodelih za izgradnjo odličnih šefov ter praktične aplikacije umetne inteligence v človeških virih. Med odmori za kavo vas čaka bogata ponudba, ki vas bo okrepčala vse do kosila, na voljo pa vam bo tudi stičišče, kjer boste lahko navezali nove stike ali obnovili obstoječe s sodelavci iz kadrovskega sveta.

Prvi dan bo postregel tudi s predstavitvijo projektov, ki se potegujejo za priznanje Najboljša regionalna kadrovska praksa, ter razglasitvijo najboljših. Sledi dinamični panel na temo vključevanja tujih delavcev, ki bo opozoril na uspešne prakse vključevanja in prvič predstavil rezultate raziskave o zadovoljstvu tujih delavcev. Zvečer bo ponovno na voljo čas za druženje in zabavo v klubu hotela Lone z znano skupino Retrodukcija in pogostitvijo.

Osredotočimo se na praktične stvari

Drugi dan konference odpiramo s predavanjem priznanega ameriškega strokovnjaka na temo ustvarjanja vsebin za namen brandinga delodajalca. Sledilo bo praktično predavanje podjetja Deep Project, na katerem boste spoznali vse skrivnosti nevroznanosti pri oblikovanju visoko funkcionalnih skupin. Da bi lahko konferenca pridobila pravo vrednost, bo preostanek dneva namenjen za interaktivne in konstruktivne delavnice. Obeta se nam tudi še en dinamičen panel na še vedno aktualno temo vračanja v pisarno, ki se bo ukvarjal s Shakespearjevim vprašanjem »vrniti se ali ne vrniti?«.

Konferenco bomo zaključili z enim največjih evropskih strokovnjakov s kadrovskega področja, ki bo na svoj provokativen način predstavil vlogo srednjega menedžerja pri zadrževanju zaposlenih.

Če še niste rezervirali svojega mesta na all-inclusive HR dogodku leta, je dobra novica ta, da si ga še vedno lahko!

Kotizacija ne vključuje namestitve v prelepem Rovinju, vskočili pa smo tudi mi z akcijskimi cenami namestitve v hotelu Lone. Vse podrobnosti najdete na spletni strani konference.

Se že veselimo (ponovnega) srečanja v Rovinju!