HR Days in Rovinj sta že dobro poznana kombinacija vsem kadrovskim strokovnjakom, pa tudi ljubiteljem tega področja poslovanja.

V tem kratkem besedilu vas bomo spomnili na vrednote, ki jih prinaša 12. zaporedna konferenca HR Days in jih lahko strnemo na skupni imenovalec: povezujte se, učite in zabavajte!

strokovnem delu programa bomo spoznali uspešne primere vključevanja tujih delavcev, tako tistih na nižjih položajih, kot tistih s specifičnimi znanji in veščinami, ki upravičeno sodijo v kategorijo »težko dostopnih kadrov«, celotno zgodbo pa bomo zaokrožili s kratko zgodbo o vključujočem voditeljstvu.

Na konferenci bomo podrobneje spoznali vse tri plati umetne inteligence. Hkrati bomo delili nasvete in trike, ko gre za upravljanje uspešnosti, zaposlovanje ali kateri koli drug del vsakodnevnega dela v človeških virih.

Vodenje nizko učinkovitih ekip

Glede na že tako naravno simbiozo marketinga in HR bomo gostili ameriškega strokovnjaka Alexa Hera na temo Employer Branding in Recruitment Marketing, s čimer bomo dobili vpogled v najnovejše trende in njihovo praktično uporabo. Ne glede na to, ali delate v manjšem podjetju, ki nima izdatnih sredstev, ali pa ste del velikega podjetja z jasno postavljenimi procesi in strateškim pristopom do kadrov, je to predavanje primerno za vas.

Poleg tega, da ne pozabimo na upravljanje ekipe in uspešnosti, smo pripravili predavanje o zadrževanju zaposlenih. Lotili se bomo tudi vodenih nizko učinkovitih timov, torej vprašanja, kako tiste manj motivirane in produktivne člane tima »spremeniti« v boljše izvajalce in bolj zadovoljne zaposlene.

To pa še ni vse...

Poleg strokovnih vsebin, ki vas bodo motivirale za nadaljnji napredek pri delu, vas čaka tudi all inclusive paket, ki vključuje bogat samopostrežni zajtrk in kosilo ter bogate odmore za kavo, da se napolnite z energijo med predavanji, delavnicami in okroglimi mizami. Večerni sprejemi in nepogrešljiva zabava pa bodo postali osrednji trenutki, ki jih bomo pripovedovali do naslednje edicije konference.

Preverite, kako smo se meli lani!

Doživite HR Days, konferenco, ki presega pričakovanja, združuje znanje, mreženje in izjemno zabavo – vse na enem mestu!

Ob tem vas opozarjamo, da si lahko do 1. aprila zagotovite svoje mesto po Eary Bird ceni. Čas teče hitreje, kot si mislite, zato ne zamudite priložnosti, da se po akcijski ceni potopite v to avanturo do omenjenega datuma. Partnerji konference so Algebra, Employer partner in DeeP Project.