V poslovnem svetu, kjer so spremembe edina stalnica, na katero se lahko zanesemo, je zadrževanje vrhunskih talentov postalo »Gordijev vozel« sodobnega upravljanja s človeškimi viri, ki ga le redkim uspe uspešno in kontinuirano razvozlati. Ali pa, če že ne gre po mirni poti, ga vsaj presekati na polovico.

Na srečo je konferenca HR Days, ki se bo odvijala 8. in 9. maja 2024 v Rovinju, našla svojega sodobnega rešitelja tega vozla iz sveta človeških virov - profesorja Armina Trosta!

Profesor Armin Trost, vodilna avtoriteta na področju upravljanja s človeškimi viri, že od leta 2005 na univerzi Furtwangen v Nemčiji poučuje, raziskuje in strateško svetuje podjetjem vseh profilov ter postavlja standarde na področju človeških virov s posebnim poudarkom na ohranjanju talentov.

Ne izgubite sledi trendom

Profesor Trost bo v okviru svojega interaktivnega predavanja The Art of Retention - How managers mindfully can build strong ties to their employees postavil temeljna vprašanja, ki se dotikajo samega jedra problema zadrževanja talentov:

• Zakaj imajo medsebojni odnosi nepopisno pomembno vlogo pri ohranjanju zaposlenih?

• Kako doseči ravnotežje med samonadzorovanim angažmajem delavcev in njihovo potrebo po skrbi zanje?

• Kaj je razlog za odhod talentov, čeprav jim ponujamo celo vrsto privlačnih ugodnosti?

Medtem ko se svet kadrovske službe nenehno in nepovratno spreminja, profesor Trost neutrudno raziskuje nianse umetnosti zadrževanja talentov in izpostavlja metode, s katerimi lahko menedžerji, kot izurjeni arhitekti odnosov, zgradijo ne le močne, temveč tudi trajnostne mostove s svojimi zaposlenimi.

Zagotovite si svoje mesto na konferenci HR Days po posebni Early bird ceni! Se vidimo v Rovinju 8. in 9. maja!