Prvo stran zgodbe o HR Days konferenci smo začeli pisati pred 12 leti. Izbrali smo fantastične like - govorce, motivatorje in predavatelje, zasnovali zgodbo oziroma program, poiskali pravi kraj in čas ter začeli pripovedovati zgodbo. Naše naslednje druženje pa je predvideno čez manj kot mesec dni, in sicer 8. in 9. maja!

Kmalu boste ponovno imeli priložnost spoznati fantastične junake, ki vas bodo navdušili, osupnili in motivirali, izmenjati mnenja in izkušnje s kolegi iz stroke ter izvedeti več o trenutnih in prihajajočih trendih, ki krojijo poklice vseh nas.

Predavalec Ronan Harrington

Kaj lahko pričakujete na predavanju “The Four M’s: Embedding a New Culture of Sustainable Performance” ("Štirje M-ji: Vgradnja nove kulture trajnostne uspešnosti"), ki ga bo izvajal Ronan Harrington?

Stari model uspešnosti temelji na vzdržljivosti: prebijamo se skozi, orjemo naprej in se pretvarjamo, da nam gre dobro. Ne moremo zdržati 24/7 napornega dela, nalog, sestankov in motenj. Izgorevamo v rekordnem številu.

Pojavlja se nov model trajnostne učinkovitosti, ki je v korist produktivnosti in dobrega počutja. Z oblikovanjem delovnega mesta in kulturnimi normami ustvarja prostor za globoko osredotočenost in prenovo.

Vendar obstaja velika ovira: kako vodje pripraviti do tega, da bodo z novim načinom dela vzor vsem ostalim zaposlenim, da postanejo nova norma za celotno organizacijo? Opustiti bodo morali stare načine dela, ki so pripeljali do njihove karierne uspešnosti in so del njihove identitete.

V uvodnem govoru bo Ronan Harrington predstavil nov okvir, ki ga uporabljajo vodilna podjetja za vključevanje trajnostnega vedenja. Predstavil bo okvir 4M: miselnost, mehanizmi, modeliranje in motivacija.

Več o tujih strokovnjakih, ki vas čakajo v Rovinju, lahko najdete na tej povezavi.

Poleg privlačne vsebine, ki vas spodbuja k nadaljnjemu napredku pri delu, all-inclusive paket ponuja:

  • razkošen bifejski zajtrk in kosilo
  • bogate odmore za kavo med predavanji, delavnicami in okroglimi mizami
  • večerja in neponovljiva zabava

Niste še prepričani?

S klikom preverite, kako smo se imeli lani!

Doživite HR Days, konferenco, ki združuje znanje, mreženje in izjemno zabavo - vse na enem mestu!

Čas beži hitreje, kot si mislite! Zagotovite svoje mesto tukaj!